Кількість
|
Вартість
|
||
|
ПРОФЕСІЙНА КАСТРЮЛЯ З КРИШКОЮ 3,5 Л - НЕРЖАВІВКА. EDENBERG EB-17052
Каструля виготовлена з високоякісної сталі марки 18/10 - це один із різновидів нержавіючої сталі, до складу якої входить 18% хрому і досить підвищений, порівняно зі звичайним складом, вміст нікелю 10%.
Саме такий тип сплаву та чистота виробництва гарантує досить високу якість, а також позбавляють метал магнітних властивостей та роблять його абсолютно інертним. Завдяки цим властивостям такий посуд при взаємодії з кислотами та лужками, які містяться в продуктах, жодних хімічних реакцій не відбувається і жодні шкідливі речовини не загрожують здоров'ю користувача.
Характеристики:
Каструля 3,5 л - нержавіюча сталь✅
Діаметр – 22 см✅
Висота – 10 см✅
Матеріал - Антипригарне "стільникове" покриття✅
Особливості - 3-х шарове покриття нержавіючої сталі✅
Переваги:
Нержавіюча сталь
Їжа швидко нагрівається, а матеріал довго зберігає тепло
Кришка із загартованого скла з отвором для пари
Підходить для всіх типів плит, у тому числі індуктивних
Багатошарові днища каструль забезпечують рівномірний розподіл тепла по всьому дну, запобігаючи пригоранню їжі. Товсті днища накопичують тепло, а це означає, що продукти довше зберігають високу температуру при знятті з плити. Дно каструлі має вбудовану алюмінієву плиту, що підходить для індукційних плит, яка швидко нагрівається та рівномірно розподіляє тепло.
Кришки виконані з жароміцного скла з клапаном для відведення пари. Клепочная система кріплення ручок як довговічна, а й зарекомендувала себе тим, що ручки не нагріваються разом із корпусом каструлі. Усередині каструль мірна шкала.
Каструлі з нержавіючої сталі дуже міцні та довговічні. Однак через багатошарове дно розігрівання каструлі відбувається повільніше, але збереження тепла при знятті з плити в рази довше, ніж у інших каструль.
Важливо!
Різкі перепади температур можуть пошкодити посуд, тому не можна ставити холодну каструлю на розігріту плиту і не рекомендують в гарячий посуд наливати холодну воду. Через перегрівання на вогні без рідини на стінках каструлі можуть з'явитися жовті плями, що важко видаляються.